C.A. Mediation Dordrecht maatwerk voor heel het gezin | Gratis adviesgesprek | Tel: 0653700553

Mediation & Coaching

voor volwassenen en kinderen

Maatwerk voor heel het gezin

Vanuit mijn eigen ervaring met scheidingen en samengestelde gezinnen ontstond de wens andere mensen in dezelfde situatie te helpen.  Een scheiding is helaas niet altijd te voorkomen, een vechtscheiding wel. Het is mijn taak, als familiemediator, jullie hierbij te begeleiden en heel het gezin te ondersteuning waar nodig. Want een gezinsleven hoort niet te eindigen in de rechtszaal. 

Werkwijze

Als je gaat scheiden staat alles even op losse schroeven. Het overzicht is weg, er moet afscheid genomen worden van het bekende zonder te weten hoe het in de toekomst zal gaan. Dat brengt onrust met zich mee en iedereen verwerkt dat op zijn eigen manier. Daardoor is er minder ruimte voor elkaar en wat de ander nodig heeft. 

Tijdens de gesprekken maken we daar tijd voor zonder de financiële en praktische zaken uit het oog te verliezen.  Jullie komen aan tafel, dan bespreken we waar jullie tegenaan lopen. En verder gaan we alles dat geregeld moet worden stap voor stap langs.

Het is mijn taak te zorgen voor overzicht. Dat de communicatie tussen jullie helder blijft, de belangen op tafel komen en jullie goed geïnformeerd zijn over de mogelijkheden.

Voor het hele gezin

Naast het begeleiden van de volwassenen vind ik het belangrijk dat de kinderen passende ondersteuning krijgen. Vaak vinden kinderen het moeilijk om met hun ouders over de scheiding te praten. Die hebben al genoeg aan hun hoofd. Toch hebben ze wel extra aandacht nodig. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in coaching voor kinderen met gescheiden ouders. Zodat zij, net als de ouders, passende ondersteuning krijgen.

ca mediation kristel huisman *

Kristel Huisman
Familiemediator  
Kindercoach

Registratie
ADR International Register 
ICR International Coach Register