C.A. Mediation Dordrecht maatwerk voor heel het gezin | Gratis adviesgesprek | Tel: 0653700553

Mediation & Coaching

voor volwassenen en kinderen

Je leven weer op de rit

Voor zowel mediation als coaching geldt: Wanneer de oude situatie op een goede manier wordt afgesloten kun je op een goede manier je nieuwe koers varen. Het is mijn taak, als familiemediator en coach, jullie hierbij te begeleiden en ondersteunen. 

Mediation & Coaching

Vanuit mijn ervaring met scheidingen en samengestelde gezinnen ontstond de wens andere mensen in dezelfde situatie te helpen. Vanuit die gedachte ben ik gestart als familiemediator en lifecoach. Inmiddels bestaan mediation- en coachingtrajecten ook los van elkaar. Ook wanneer je niet gaat scheiden kun je een coachingstraject starten.

Voor het hele gezin

Naast het begeleiden van de volwassenen vind ik het belangrijk dat de kinderen passende ondersteuning krijgen. Soms zijn er zaken waar kinderen makkelijker met een derde over praten dan met hun eigen ouders. Iemand die buiten de situatie staat en waarmee ze vrij kunnen praten. Vooral wanneer het een scheiding betreft. Vaak vinden kinderen het moeilijk om met hun ouders over de scheiding te praten. Die hebben al genoeg aan hun hoofd. Toch hebben ze wel extra aandacht nodig. Zodat zij, net als de ouders, een start kunnen maken met de verwerking van de scheiding van hun ouders.

ca mediation kristel huisman *

Kristel Huisman
Familiemediator  
Coach
Kindercoach

Registratie
ADR International Register 
ICR International Coach Register